0761-777070


Soulful Business Branding – Core

Vill ditt företag stärka sin visuella identitet och attrahera rätt kunder med hjälp av autentiska och själfulla porträtt? Vårt paket ”Soulful Business Branding – Core” är ett omfattande erbjudande som ger er företagsfotografering i världsklass,
tillsammans med strategisk rådgivning för att få fram er energi och autenticitet.

Vad ingår i paketet?

  • Företagsporträtt och teamfotografering
    För upp till 10 personer, där varje bild är noggrant stylad och planerad för att fånga den äkta energin hos varje individ och skapa en sammanhängande bild av företagets varumärke. Perfekt för företag som vill ha starka, enhetliga porträtt för hemsidor, pressmaterial eller sociala medier.
  • Soulful porträtt för företagsledare
    Genom fördjupade samtal fångar vi företagsledarnas passion och personliga energi i unika porträtt. Dessa bilder lyfter fram den rätta känslan och utstrålningen för att spegla ledarskapets vision och värderingar.
  • Professionellt videoklipp för sociala medier eller hemsida
    Ett 30-60 sekunders videoklipp som presenterar företaget, era värderingar eller era ledare på ett engagerande och visuellt tilltalande sätt. Perfekt för digital marknadsföring, sociala medier eller hemsidans ”Om oss”-sida.
  • Grundläggande sociala mediepaket
    Innehåller fem högkvalitativa bilder optimerade för användning på sociala plattformar, designade för att skapa engagemang och förstärka företagets varumärke online.
  • Fotoredigering och efterbearbetning
    Alla bilder och videor levereras med professionell redigering och efterbearbetning för att säkerställa att de håller högsta kvalitet och speglar ert varumärkes image. Här fokuserar vi på en standardredigering, utan kreativa eller illustrerade element.

Tillval/Uppgraderingar: Vill ni ta ert visuella varumärke till nästa nivå? Lägg till några av våra exklusiva tjänster:

  • Illustrerade porträtt eller sagofoton
    Ge era bilder en kreativ twist med specialdesignade porträtt som förvandlar företagsbilder till unika konstverk. Perfekt för marknadsföringskampanjer eller specifika projekt.
  • Längre företagsfilm
    Behöver ni en längre presentation? Vi erbjuder företagsfilmer på över två minuter som kan användas för djupare storytelling och varumärkeskommunikation.
  • Workshops inom visuell marknadsföring för teamet
    Lär ert team hur de bäst kan använda bilder och videor för att skapa ett starkare visuellt varumärke och öka synligheten på digitala plattformar.
  • Komplett social medie-strategi
    Ett omfattande paket med fler bilder och videor, skräddarsytt för att öka företagets närvaro på sociala medier och maximera engagemang.

Vill du ta din företagsfotografering till nya höjder?
Kontakta oss idag för en skräddarsydd offert som matchar dina behov och visioner.

Från Obekväm till Självsäker – Ett Unikt Fotopaket för Företag

Vill du lyfta hela ditt företag med professionella porträtt där varje individ strålar av självförtroende och autenticitet?

Många känner sig obekväma framför kameran, men det behöver inte vara så. Genom en unik kombination av guidad meditation, hypnos och expertfotografering tar vi dig och ditt team från osäkra till självsäkra – redo att möta kameran med energi och äkthet.

Vad kan ditt företag förvänta sig?

  • Inspirerande Föreläsning – Vi börjar med en engagerande föreläsning där jag delar tekniker för hur man blir bekväm framför kameran. Genom att förstå kroppsspråk, posering och den rätta energin kommer varje individ att framhäva sitt bästa jag. Som en del av föreläsningen får ni guidade meditationer och hypnosövningar som hjälper er att reducera nervositet och skapa rätt mentala förutsättningar inför fotograferingen.
  • Personliga Porträttsessioner – Varje anställd får en personlig porträttsession där vi snabbt och effektivt tar fram deras bästa sidor. Tack vare förberedelsen med meditation och hypnos är de redan avslappnade och självsäkra, vilket gör att vi får fram fantastiska porträtt på bara 15 minuter per person.
  • Korta Filmade Introduktioner – Förutom stillbilder erbjuder vi även möjligheten att spela in korta, professionella videopresentationer. Dessa kan användas på företagets hemsida eller i sociala medier för att stärka varumärket och ge ett mer personligt intryck av era medarbetare.
  • Lifestyle- och Imagefotografering (Valfritt) – För företag som vill lyfta fram sitt team och sin arbetsmiljö erbjuder vi även fotografering i företagsmiljö för att skapa starka, visuella berättelser om ert varumärke.

Ett paket som skapar äkta resultat
Med vår unika metod får ni inte bara professionella bilder – ni får en upplevelse som förbereder varje individ på ett djupare plan. Självsäkra och med rätt energi kommer era medarbetare att lysa både på bild och i verkligheten.

Låter detta som något för ditt företag?
Kontakta oss för mer information och en skräddarsydd offert.

Victoria Skoglund som konstporträtt och Fineart med blommor och blad
Yogafotografering, meditationsbild vid stranden.

Från Obekväm till Självsäker – Företagspaket

Pris: 150 000 kr Anpassad offert erbjuds

Innehåll:

Föreläsning (2 timmar) – ”Från Obekväm till Självsäker Framför Kameran” med fokus på:

    • Hur man blir bekväm framför kameran genom att förstå kroppsspråk, posering och energi.
    • Hur ljussättning och rätt teknik kan framhäva bästa sidorna.
    • Inkluderar guidade meditationer och hypnosövningar som deltagarna kan använda innan fotograferingen för att känna sig mentalt förberedda och självsäkra.
    • Föreläsningen värderas till 40 000 kr.
  1. Föreläsningen får ma även digital i kursform

  2. Meditation och Hypnosövningar – Varje deltagare får tillgång till inspelade meditationer och hypnosövningar att lyssna på inför sina personliga fotosessioner för att reducera nervositet och skapa rätt energi.

     

     

  3. Personlig Porträttfotografering (från 30 minuter per person) – Snabba, professionella porträttsessioner för varje anställd. Eftersom de redan har arbetat med meditation och hypnos, kommer de in med rätt energi, vilket gör att fotograferingen går smidigt och ger fantastiska resultat på kort tid.

     

     

  4. Filmade Introduktioner (per person) – Korta videointroduktioner där varje anställd presenterar sig själv på ett personligt och självsäkert sätt. Dessa videor kan användas på företagets sociala medier eller webbplats för att stärka företagets varumärke och kultur.

     

     

  5. Lifestyle-fotografering eller imagebilder i företagsmiljö (Valbart, kan tas bort om fokus ska ligga på porträtt): Om företaget önskar kan du även inkludera bilder från företagsmiljön som speglar arbetskulturen och teamets dynamik.

     

Möjliga tillägg:

  • Ytterligare fotograferingstid eller för fler anställda (10 000 kr per extra timme eller grupp).
  • Fördjupad porträttfilmning där varje anställd får en längre videopresentation (25 000 kr extra).

 

Soulful Business Branding – Core

Pris: 100 000 kr Anpassad offert erbjuds

Vill ditt företag stärka sin visuella identitet och attrahera rätt kunder med autentiska och professionella bilder? ”Soulful Business Branding – Core”
är ett omfattande företagspaket med fokus på att lyfta både företagsporträtt och varumärkesfotografering till nästa nivå.

Det här ingår i paketet:

  • Företagsporträtt och teamfotografering
    För upp till 10 personer. Varje bild är noggrant stylad och planerad för att fånga varje individs autenticitet och energi, vilket skapar en sammanhängande bild av företagets varumärke.

     

  • Soulful porträtt för företagsledare
    Genom djupgående samtal hjälper jag företagsledare att uttrycka sitt bästa jag, fånga deras passion och energi för att spegla företagets vision och värderingar.

     

  • Professionellt videoklipp för sociala medier eller hemsida
    Ett 30-60 sekunders videoklipp som presenterar företaget eller dess ledare på ett engagerande och visuellt tilltalande sätt. Perfekt för digital marknadsföring eller som en del av företagets hemsida.

     

  • Grundläggande sociala mediepaket
    Inkluderar fem högkvalitativa bilder som är optimerade för användning på sociala plattformar, designade för att skapa engagemang och förstärka företagets närvaro online.

     

  • Fotoredigering och efterbearbetning
    Alla bilder och videor levereras med professionell redigering för att säkerställa högsta kvalitet, med fokus på standardredigering (utan illustrerade eller kreativa element).

Tillval och Uppgraderingar:
Vill ni anpassa ert paket ytterligare? Välj bland våra exklusiva tilläggstjänster:

  • Illustrerade porträtt eller sagofoton – 25 000 kr per session
    Skapa unika porträtt med kreativa element som förvandlar företagets bilder till konstverk.

     

  • Längre företagsfilm (över 2 minuter) – 40 000 kr
    Fördjupa er storytelling med en längre film som lyfter företagets värderingar och vision.
  • Workshops inom visuell marknadsföring för teamet – 15 000 kr

    Lär ert team att använda bilder och videor för att stärka företagets visuella varumärke och engagemang på digitala plattformar.

     

  • Komplett social medie-strategi – 20 000 krUtökat bild- och videopaket för att maximera företagets närvaro och synlighet på sociala medier.

Vill du stärka företagets varumärke genom kraftfulla porträtt och visuella strategier?
Kontakta oss idag för att boka ”Soulful Business Branding – Core” och ta del av vårt unika erbjudande.

 

Soulful Business Branding – Essentials

Pris: 50 000 kr Anpassad offert erbjuds

Ett kompakt men kraftfullt paket som passar både större och mindre företag som vill ha professionella porträtt och en stärkt visuell närvaro. Paketet fokuserar på att förbereda deltagarna för fotograferingen genom digitala verktyg och enkla, men effektiva, fotografiska lösningar.

Det här ingår i paketet:

  • Företagsporträtt och teamfotografering
    För upp till 5 personer. Varje session är kort och effektiv men noggrant planerad för att fånga varje individs personlighet och energi.

     

  • Professionellt videoklipp för sociala medier eller hemsida
    Ett kort, 30-sekunders klipp som presenterar företaget eller en specifik ledare på ett sätt som attraherar rätt målgrupp.

     

  • Fotoredigering och efterbearbetning
    Grundläggande redigering för alla bilder för att säkerställa hög kvalitet.

     

  • Digital meditation och hypnosverktyg
    Tillgång till guidade meditationer och hypnosövningar som hjälper varje deltagare att förbereda sig mentalt inför fotograferingen, så de känner sig självsäkra och avslappnade framför kameran.

     

  • Guide för poseringar och klädval
    En enkel guide som ger råd om hur man poserar för bästa resultat samt klädval som förstärker bilden.

Pianist Fiol och organist Porträttfoto för skivomslag. Porträtt för musik och lansering av musiken.

Soulful Business Branding – Individual


– Startpaket för små företag eller enskilda personer

Pris: från 20 000 kr

Ett paket särskilt utformat för små företag eller enskilda personer som vill uppdatera sin professionella profil eller marknadsföring med en personlig och självsäker visuell närvaro.

Det här ingår i paketet:

  • Personlig porträttfotografering inkl möte innan
    En porträttsession (upp till 90 minuter) som fokuserar på att fånga ditt bästa jag på ett naturligt och autentiskt sätt med tekniker som får dig att attrahera in det du vill ha. Fokus på din energi, framtid och att känna dig fantastiskt under fotograferingen. 

     

     

  • Grundläggande fotoredigering samt retusch
    Alla bilder redigeras professionellt för att framhäva naturliga drag och säkerställa en högkvalitativ bild. Bildpaketet innehåller 10 färdiga bilder samt ett lågupplöst galleri med 50 porträtt för diverse användning och profilbilder.

     

     

  • Digital meditation och hypnosverktyg
    Tillgång till guidade meditationer och hypnosövningar som hjälper dig att förbereda dig mentalt inför fotograferingen för att känna dig självsäker och redo.

     

     

  • Guide för poseringar och klädval
    En enkel guide som hjälper dig att välja rätt klädstil och förstå hur du poserar naturligt framför kameran för bästa resultat.
Soulful själfulla porträttbilder. Djupa bilder och porträttfotografering. Bild på Tomas Gunnarsson
Tomas Gunnarsson och porträttbilder till hemsidan och sociala medier

 
Soulful Business Transformation – Årspaket

Pris: från 300 000 kr Anpassad offert erbjuds

Det här är det ultimata paketet för företag som vill ta sin visuella identitet till nästa nivå och säkerställa långvarig framgång genom strategisk fotografering, videomaterial och kontinuerlig rådgivning. Paketet sträcker sig över ett helt år och erbjuder både kreativa och affärsdrivna lösningar för att stärka företagets visuella varumärke.

Det här ingår i paketet:

  1. Löpande porträtt- och teamfotografering under året
    Planerade fotosessioner för företagets anställda och ledning, spridda över året för att dokumentera tillväxt, nya teammedlemmar och viktiga milstolpar. Varje bild noggrant stylad för att fånga företagets energi och utveckling.

     

  2. Strategiska varumärkesbilder och kreativa porträtt
    Utveckling av unika och kreativa bildkoncept som speglar företagets varumärke på djupare nivåer. Detta kan inkludera illustrerade porträtt och sagobilder för specifika kampanjer eller varumärkesevenemang.

     

     

  3. Långa företagsfilmer och dokumentation
    Löpande produktion av längre företagsfilmer (2-5 minuter) för storytelling och kommunikation av företagets värderingar, produkter och kultur. Dessa filmer kan användas för interna och externa ändamål, exempelvis för marknadsföring, rekrytering eller presentationer.

     

     

  4. Professionella videoklipp för sociala medier
    Regelbundna videoklipp (30-60 sekunder) skapade för att maximera engagemang på sociala plattformar. Perfekt för att hålla företagets digitala närvaro aktuell och dynamisk.

     

     

  5. Workshops och coaching för ledning och team
    Löpande workshops under året där vi tränar företagets ledning och nyckelpersoner i hur de kan förmedla sitt bästa jag framför kameran. Inkluderar även workshops inom visuell marknadsföring för att säkerställa att företagets visuella identitet förblir stark.

     

     

  6. Kontinuerlig digital rådgivning och support
    Under hela året finns tillgång till strategisk rådgivning kring företagets visuella varumärke, inklusive hjälp med val av bilder, videostrategier och innehållsplanering för sociala medier och hemsidor.

     

     

  7. Digital meditation och hypnosverktyg
    Varje anställd får tillgång till guidade meditationer och hypnosövningar för att skapa rätt mental inställning och självsäkerhet inför varje fotografering eller videoinspelning. Detta säkerställer att varje session genomförs med lugn och autenticitet.

     

     

  8. Komplett social medie-strategi
    Ett årsplan för sociala medier, där vi levererar bilder, videor och strategier för att maximera företagets närvaro och engagemang online. Vi jobbar nära med marknadsföringsteamet för att säkerställa att alla visuella element är i linje med företagets mål.

Ett långsiktigt samarbete som bygger företagets varumärke
Med Soulful Business Transformation får ditt företag mer än bara bilder och videor – ni får en helårsstrategi för att skapa och upprätthålla ett starkt visuellt varumärke. Tillsammans skapar vi bilder, filmer och innehåll som speglar företagets tillväxt, vision och kultur.

Kvinna sitter och flyter på en soffa i havet
Sagobild på en familj
Sofia Händén och porträttbilder till hemsida.